Skip to main content

News Archive / Arkiv

NYHETSBREV SOMMAR 2024

| Isabella Nitschke

Sköna maj välkommen med sol och värme. Åh som våra kroppar längtat efter lite högre temperaturer och vårat sinne suktat efter ljuset. Nu står sommarmånaderna äntligen inför dörren och Ashtanga Yoga Malmö har en massa inspirerande och roliga evenemang att presentera och bjuda in till. I detta nyhetsbrev kan du läsa om sommarschemat, särskilda sommar-erbjudanden för både nya och existerande medlemmar, och information om särskilda yoga-evenemang i shalan och utanför.

SOMMARFEST & KIRTAN
Vi kickstartar sommaren den 9 juni med guidad klass av första serien följt av fika/knytkalas och kirtan. Viktoria och hennes vänner kommer till shalan för att spela och sjunga tillsammans med oss. Alla kan delta vare sig man bara vill fika, lyssna på musiken eller kanske både sjunga och dansa. Ta med din egen fika (kaffe och te finns på plats), ett öppet sinne och en donation till musikerna. Du kan läsa mer om eventet här

SOMMARKORT & SOMMARSCHEMA
Den 9 juni börjar även försäljningen av vårt sommarkort. Det kostar 900kr/månaden och kan köpas flera gånger. Kortet gäller max tom den 8/9 vilket är en bit in på höstschemat, men observera att sommarkortet inte kan pausas eller kombineras med andra rabatter. Kortet får man som vanligt i shalan och faktura kommer per email.

Sommarens schema startar efter midsommar, måndagen den 24 juni, och fortsätter tom den 31 augusti. Vi har öppet hela sommaren och Lisa Norén som driver Ashtanga Yoga Österlen kommer vikariera mellan den 15-31 juli. Vi är glada att välkomna Lisa till shalan och att inkludera ännu en duktig auktoriserad yogalärare till vårt team. Läs mer om Lisa på vår lärarsida. En översikt av sommarens schema kan du kan se här redan nu och senare kommer det ligga uppe på schemasidan.

SÄRSKILDA EVENEMANG I SOMMAR

- 17/6 INTRODUKTIONSKLASS till ashtanga (+ två veckors gratis träning) för nya deltagare. En introduktion till grunderna i ashtanga yoga med chans att fortsätta öva utan extra kostnad i två veckor direkt efter introduktionstillfället. Erbjudandet gäller nya deltagare och inkluderar möjligheten att lära sig ashtanga yoga på det traditionella viset på våra mysoreklasser. Läs mer här

- 25/8 ÖPPET HUS med gratis prova-på-klasser, frågestund och fika. Söndagen den 25/8 bjuder vi in nya och existerande medlemmar att yoga, fika och mingla. Dagen startar med vanlig mysoreklass för våra kortinnehavare och kl 11.30 öppnar vi dörrarna för allmänheten med gratis klasser mm. Den som är på plats den 25:e kan ta del av de särskilda erbjudanden vi kommer ha både för nya och gamla deltagare. Läs mer om öppet hus här

YOGA-RETREAT 14-19 JULI
Sommarens yogaresa går enligt tradition till ön Kadermo i Finland. Mellan den 14-19 juli undervisar Isabella en veckas yoga-retreat vid ekologiska Kadermo Retreat Centre i finska skärgården. Veckan på Kadermo erbjuder både en chans att njuta av naturen, fördjupa sig i yogan och träffa människor från hela världen som rest dit med samma intresse. Förtrollas av lugnet, ljuset och magin på den lilla finska ön, och inte minst av den goda maten lagad av vår indiska kock Anu. Kadermo Retreat Centre är en alldeles särskild plats som inte kan beskrivas utan som bör upplevas. Följ med! Läs mer här

SHARATH JOIS I SVERIGE 6-11 AUGUSTI
R. Sharath Jois, vår lärare från Indien, kommer till Stockholm den 6-11 augusti i år. Det är unikt att Sharathji besöker platser utanför Indien och det är mycket få shalas i världen som får möjlighet att agera värd för honom. Vi är stolta att Sharathji valt att komma till Yogashala Stockholm och Sverige upprepade gånger sedan 2015 - det betyder mycket för alla svenska shalas. Vi stöttar Yogashala i deras värdskap genom att Isabella och flera andra reser upp för att delta i workshopen. Ta chansen du också att få uppleva lite av Mysore och Indien på hemmaplan. Besök Yogashala Stockholms hemsida för mer information om workshopen och hur du anmäler dig.

HÖSTENS KURSER OCH WORKSHOPS
Den 1:e september startar höstschemat och redan nu ligger första omgången av höstens kurser uppe på hemsidan redo för anmälan. De brukar fyllas på snabbt så vänta inte för länge med att besöka evenemangssidan och scrolla dig vidare bland eventen. Du får också gärna rekommendera oss till dina vänner och bekanta som kanske är sugna på att börja yoga. Eller varför inte bjuda in till öppet hus?

I början av september får vi besök av gästlärare Tim Feldmann. Helgen den 6-8 september håller han en fördjupningsworkshop i ashtanga yoga. Helgen är nästan fullbokad - vi har bara ett fåtal platser kvar på hela workshopen men det finns fortfarande utrymme på morgonens mysoreklasser (lör+sön). Läs mer om helgen med Tim här och maila oss om du vill anmäla dig eller har frågor.

Det var allt för nu. Nästa nyhetsbrev skickas ut i mitten av augusti med mer info om höstens schema, kurser mm. Håll dig dock gärna uppdaterad mellan nyhetsbreven genom att följa oss på sociala medier (länkar i menyn ovan). Är man inte medlem av vår slutna Facebook grupp rekommenderar vi att ansöka till den för att få tillgång till senaste nytt och uppdateringar med kort varsel. Ibland byter vi portkod och de som har giltiga kort får då meddelande via sms, men har du inte varit i shalan på ett tag ber vi dig maila oss i god tid före ditt besök. OBS! Vi läser/svarar inte på mail utanför kontorstid eller på helger.

Sol(iga) hälsningar,
Isabella & crew

P.S Man kan använda sitt friskvårdsbidrag hos oss och vi är även godkända för Fysisk aktivitet på recept.
 

SOMMARERBJUDANDEN & SOMMARSCHEMA

| Isabella Nitschke

Under sommarmånaderna 2024 har vi flera erbjudanden för både vana och nya yogautövare. Alla erbjudanden samt en smygtitt på sommarschemat hittar du nedan:

SOMMARKORT - 900kr för 1 månads fri träning på våra mysoreklasser. Kan köpas från den 9/6 och gäller 30 dagar framåt från inköpsdatum. Kortet kan köpas flera gånger under sommarmånaderna men sista giltighetsdatum är den 8/9. Sommarkortet kan ej pausas eller kombineras med andra rabatter. Kortet köps och fås på plats i shalan.

SOMMAR-EVENT (social sammankomst): Kirtan och sånger från Sydamerika. Söndag 9/6. Läs mer här

INTRODUKTIONSKLASS till Ashtanga*: måndag 17/6 kl 17:15. En prova på klass följd av två veckors gratis träning (*enbart för nya deltagare). Läs mer och boka här

YOGA RETREAT - en veckolång yogaresa till den finska skärgården 14-19 juli. Fördjupa dig i din träning, koppla av och ladda batterierna med Isabella på Kadermo Retreat Centre. Läs mer och boka här

ÖPPET HUS: söndag den 25/8 efter mysoreklassen håller vi öppet hus med prova på klasser, rabatter och särskilda erbjudanden inför höstterminen. Alla är välkomna (OBS! de rabatter som ges på höstens träningskort och kurser kan enbart fås på plats samma dag). Läs mer här

 

 

NYHETSBREV VÅREN 2024

| Isabella Nitschke

Våren är på ingång och morgnarna blir allt ljusare. Det blir lättare att stiga upp och ta sig till yogashalan när det är mindre mörkt och kallt. Har du också märkt att kropp och sinne känns lättare vissa månader på året eller att du möter mer fysiskt och mentalt motstånd andra månader? När man tränat några år och står på mattan flera gånger i veckan kan man börja urskilja ett mönster där kroppen går i cykler med årstiderna. För att yoga hållbart och behålla både motivation och ork över tid, är det viktigt att både börja förstå och ta hänsyn till de naturliga svängningar vi genomgår. På vintern kanske man inte lika lätt kan eller bör göra alla positioner om kroppen känns stel/trött (att ställa sig på mattan regelbundet hjälper dock oftast för att öka cirkulationen och minska stress), och på sommaren är det lättare att dra nytta av ljuset och den extra energin. Hur känner du att årstiderna och klimatet påverkar dig, din fysiska och mentala hälsa? Funderingar såsom denna och andra yogarelaterade frågor tar vi regelbundet upp vid tea&talk efter guidad klass av första serien en gång i månaden. Nästa tillfälle är söndag den 17/3 - skicka gärna in specifika frågor till oss i förväg så kan vi förbereda underlag för en dynamisk diskussion.

I vår erbjuder vi flera nya kurser och workshops som du kan läsa om i detta nyhetsbrev. Vi försöker inspirera lite extra med roliga event i sommar och bjuder in till sommarens yogaresa som går till finska skärgården och ön Kadermo i juli. I augusti gästar R. Sharath Jois Sverige/Stockholm och i september får vi i Malmö äntligen besök av gästlärare Tim Feldmann igen. Fortsätt läsa nedan för mer detaljerad information och andra viktiga nyheter i shalan.

VÅRENS SCHEMA & SÄRSKILDA ÖPPETTIDER
Vårschemat rullar på till slutet av juni. Alla datum för guidad klass, tea&talk, kursstarter mm hittar du på översiktsschemat. Tänk på att vi under skollov och helgdagar kan ha annorlunda öppettider. Du hittar alltid temporära schemaändringar och information om vikarierande lärare längst ned på schemasidan under översiktsschemat. Sidan uppdateras ibland med kort varsel så besök den gärna regelbundet.

FÖRVARING AV YOGAMATTOR I SHALAN - vårstädning
För de som kommer ofta och tränar erbjuder vi förvaring av yogamattor i shalan. Hyllan med privata yogamattor blivit ganska full - vilket ju är roligt och tyder på att många vill yoga – MEN vi har också noterat att många mattor står orörda sedan länge. Vi vill därför be er som besöker shalan mindre än en gång i veckan att ta hem er matta (alternativt att ni börjar komma oftare till practice såklart!). Under vårstädningen till påsk rensas oanvända mattor ut.
Er som kommer ofta till klass vill vi be att med jämna mellanrum ta hem er yogamatta och torka av den ordentligt samt lufttorka den hängande för att minska att bakterier och dålig lukt frodas. Se gärna till att ha ett band runt mattan så att den håller ihop och tar mindre plats i hyllan (Helena har gjort gummiband med namnlapp för detta syfte - finns att köpa för en billig peng) och var snäll och lämna aldrig bomullsmattor eller matthanddukar i shalan. Tack för ert samarbete, på så vis blir shalan en trivsam plats för alla.

NYA KURSER & EVENT efter påsk
Flera nya kurser startar i april. Känner du någon som är sugen på att börja med yoga? Har du gått grundkurs och vill fortsätta? Känner du dig stressad och vill varva ned? Eller vill du fördjupa dina yogakunskaper och grotta ned dig i teknik? Vi hoppas inspirera med våra kurser och blir alltid glada när du tipsar vänner och bekanta.

ASHTANGA GRUNDKURS måndagar med Isabella start 8/4 (läs mer här)

ASHTANGA FORTSÄTTNING onsdagar med Helena start 3/4 (anmälan här)

YOGA FÖR STRESSREDUCERING tisdagar med Isabella start 9/4 (anmälan här)

YIN YOGA torsdagar med Helena start 4/4 (anmälan här)

YOGA-ASANA teknikklass 14/4 och 26/5 med Isabella (mer info här)

YOGA-RETREAT 14-19 JULI
Sommarens yogaresa går enligt tradition till ön Kadermo i Finland. Mellan den 14-19 juli undervisar Isabella en veckas yoga-retreat vid ekologiska Kadermo Retreat Center. Följ med och förtrollas av det magiska lugnet, ljuset och naturen i den finska skärgården; få chans att fördjupa dig i din yogapraktik, njut av god vegetarisk mat lagad av vår indiska kock och träffa härliga [likasinnade] människor från världens alla hörn. Kadermo Retreat Center är en alldeles särskild plats som inte kan beskrivas utan som bör upplevas. Läs mer här

GÄSTLÄRARE TIM FELDMANN
Vi är väldigt glada att åter kunna välkomna gästlärare Tim Feldmann till Malmö i september 2024. Tim besökte oss för en helgworkshop 2021 och vi har sedan länge försökt få till nya datum för ett återbesök. Nu har vi äntligen lyckats matcha våra kalendrar och den 6-8 september kommer Tim till Malmö för att undervisa en helg fylld av ashtanga yoga. Tim är dansk men bor sedan många år i Miami där han och hans fru Kino MacGregor driver yogastudion Miami Yoga Garage. Tim spenderar en stor del av sin tid på resande fot både för att undervisa och själv fortsätta lära sig mer om yoga. Läs mer om helgen med Tim här och boka före den 31 mars för att ta del av early-bird rabatten.

EFTERLYSNING - VILL DU LÄRA DIG ASSISTERA?
Shalan växer och vi blir fler som yogar. Ibland kan det behövas hjälp med assistans när det är mycket folk på plats samtidigt. Yogar du hos oss och vill lära dig mer, fördjupa din praktik och kanske bli en resurs i framtiden? Isabella planerar sätta samman en liten grupp intresserade assistent-aspiranter som möts regelbundet för att gå igenom justeringstekniker, diskutera olika frågor om praktiken och hur man bäst hjälper och stöttar de deltagare som kommer på mysoreklasserna. Formatet på assistentgruppen är ännu inte klart men du bör vara tillgänglig att observera/assistera minst en morgon i veckan samt delta vid månatliga assistent-möten om du anmäler dig. Hör av dig till oss per email med din intresseanmälan och motivera kort varför du vill lära dig assistera. 

SHARATHJI BESÖKER SVERIGE I AUGUSTI
Innan vi avslutar vill vi flagga för att R. Sharath Jois, vår lärare från Indien, kommer till Stockholm den 6-11 augusti i år. Förra årets tour i Europa blev inställd pga visatrubbel, men årets besök är säkrat då visumet redan är utfärdat. Ta chansen att uppleva lite av Mysore fast på hemmaplan. Besök Yogashala Stockholms hemsida för mer information om workshopen och hur du anmäler dig.

Det var allt för nu. Nästa nyhetsbrev skickas ut i början av sommaren med info om sommarschema mm. Håll dig dock gärna uppdaterad mellan nyhetsbreven genom att följa oss på sociala medier (länkar i menyn under kontakt). Är man inte medlem av vår slutna Facebook grupp rekommenderar vi att ansöka till den för att få tillgång till senaste nytt och uppdateringar med kort varsel. Ibland byter vi portkod och de som har giltiga kort får då meddelande via sms, men har du inte varit i shalan på ett tag ber vi dig maila oss i god tid (minst 24h) före ditt besök.

Yoga lugnt!
Isabella & crew

P.S Man kan använda sitt friskvårdsbidrag hos oss och vi är även godkända för Fysisk aktivitet på recept.

FÖRVARING AV PRIVATA YOGAMATTOR I SHALAN

| Isabella Nitschke

För att göra vardagen enklare för våra yogavänner som kommer till shalan för att praktisera erbjuder vi möjlighet till förvaring av privata yogamattor. Denna tjänst är tänkt att underlätta för er som kommer till oss flera gånger i veckan så att ni slipper släpa på er matta under dagen. Nu har hyllan med privata yogamattor blivit ganska full - vilket ju är roligt och tyder på att många vill yoga – MEN vi har noterat att många mattor står orörda sedan länge. Dessa mattor tar inte bara upp plats utan börjar också lukta lite illa efter ett tag. Vi vill därför be er som besöker shalan mer sällan än en gång i veckan att hämta och ta hem er matta (alternativt att ni börjar komma oftare till practice såklart!). Oanvända mattor kommer vi börja rensa ut om de inte hämtats före påsk.

Er som kommer ofta vill vi be att med jämna mellanrum ta hem mattan och torka av den ordentligt samt lufttorka den hängande (när mattan alltid rullas ihop blir det ändå fuktigt och  bakterierna kan frodas). Vi vill också påminna att det är enbart gummimattor som får lämnas kvar - inte bomullsmattor eller matthanddukar då dessa måste tas hem och tvättas. Vi uppskattar dock om ni har ett band runt er matta så att den håller ihop när den står i hyllan – det underlättar så att den inte trillar ut eller tar extra plats.

Tack så mycket för ert samarbete. Tillsammans bidrar vi till en fin miljö i shalan och för allas trevnad.


NYHETSBREV JANUARI 2024

| Isabella Nitschke
Först och främst - gott nytt år till er alla! Vi hoppas att ni fått en bra start på 2024. Ashtanga Yoga Malmös ambition är att efter bästa förmåg...

NYHETSBREV årsslut 2023

| Isabella Nitschke
Höstterminen springer förbi oss i full fart och vi närmar oss slutspurten på 2023. Det har varit en jätterolig höst med fulla grundkurser och mån...

JUL & NYÅRSSCHEMA 23/24

| Isabella Nitschke
Under jul och nyårshelgerna har vi ett särskilt schema med annorlunda öppettider. Mellan den 23:e december till den 7:e januari råder nedanstående ...

NYHETSBREV HÖST 2023

| Isabella Nitschke
Höstterminen är i full igång med välbesökta morgonklasser och fulla kvällskurser. Det är roligt att många vill yoga och vi är glada att kunna sta...

ÖPPET HUS & 10-års jubileum 10:e september

| Isabella Nitschke
Den 10:e september firar Ashtanga Yoga Malmö 10år och vi bjuder in till Öppet hus för att fira. Mellan kl 11.30-15 kan man prova gratis yogaklasser...

NYHETSBREV AUGUSTI 2023

| Isabella Nitschke
Hoppas ni hittills haft en skön sommar och har fått chans till återhämtning och att ladda batterierna. Vi har en härlig juli månad bakom oss med ...

SOMMARENS ÖPPETTIDER

| Isabella Nitschke
Vårt reguljära schema fortsätter till den 14:e juli med dagliga morgon mysoreklasser, varefter vi tar industrisemester i två veckor innan vi åter ö...

NYHETSBREV SOMMAR 2023

| Isabella Nitschke
Det var ett tag sedan vi skickade något nyhetsbrev men nu är det äntligen här! Vi har en händelserik och rolig vårtermin bakom oss med fullt hus ...

ÖPPETTIDER I PÅSK

| Isabella Nitschke
Under påskhelgen har vi särskilda öppettider: TORSDAG 6 APRIL är det fullmåne och morgonmysore är inställt FREDAG 7 APRIL LÅNGFREDAG mysoreklass ...

NYHETSBREV VÅR 2023

| Isabella Nitschke
Kära yogavänner, Nu har snart halva vårterminen gått och vi närmar oss påsk. Morgnarna blir allt ljusare men det varmare vädret låter tyvärr vänta...

NYHETSBREV JANUARI 2023 - NYSTART

| Isabella Nitschke
Kära yogavänner, Hoppas ni fått en fin start på det nya året och är taggade inför många nya yogaupplevelser under våren. Några av oss är just ti...

NYHETSBREV slutspurt 2022

| Isabella Nitschke
Då närmar vi oss slutet på höstterminen och december månad har gjort entré med alla fina ljus som lyser upp i mörkret. Det är en stämningsfull ti...

ÖPPETTIDER JUL & NYÅR

| Isabella Nitschke
Mellan den 24:e december till den 7:e januari har vi särskilda öppettider på yogaskolan. Se schemat nedan för när du kan komma och träna. Notera at...

Yogaresa till Teneriffa 9-16 januari 2023

| Isabella Nitschke
  Vinterns yogaresa går till Teneriffa, Purple Valley Yoga Centre. Isabella och Matt Ryan (som varit och gästspelat i Malmö två gånger senaste å...

NYHETSBREV nov/dec 2022

| Isabella Nitschke
Nu börjar löven falla från träden och hösten verkar ha gjort sitt intåg på riktigt. Snart är det dags att ställa om klockan och det blir lite mör...

NYHETSBREV HÖST 2022

| Isabella Nitschke
Höstens verksamhet dragit igång på riktigt med nya kvällskurser och workshops. Morgonklasserna är fulla och det är en härlig energi i shalan. Som...

NYHET! Klasser i Lund

| Isabella Nitschke
Från och med den 1 september återupptar vi undervisningen i Lund efter en paus på nästan tre år. Denna gång sker det i ny tappning med en särskild ...

NYHETSBREV AUGUSTI (sensommar) 2022

| Isabella Nitschke
Kära yogavänner, Välkomna tillbaka efter semestrar och skollov. Hoppas att ni haft och fortsatt har en fin sommar. Shalan är öppen igen efter ett ...

NYHETSBREV SOMMAR 2022

| Isabella Nitschke
Sommaren med skollov och semestrar står inför dörren och vi håller alla tummarna för sol och värme såklart. Ashtanga Yoga Malmö kommer hålla öppe...

SOMMARÖPPET samt smygtitt på höstens schema

| Isabella Nitschke
Vårterminens schema löper fram till den 15/7 men alla våra kvällsklasser/kurser fasas ut under juni månad för att sedan starta på nytt i höst. En ö...

NYHETSBREV PÅSK 2022

| Isabella Nitschke
Våren är [nästan] här och påsken med lite ledighet står inför dörren. Vi kan med glädje meddela att vi i påsk åter gästas av Matt Ryan som är på be...

PÅSKÖPPET 2022

| Isabella Nitschke
Under påskhelgen har vi öppet följande tider. Skärtorsdag och långfredag gästas vi av Matt Ryan som undervisar Mysoreklasserna. Månads och klippkor...

NYHETSBREV VÅR 2022

| Isabella Nitschke
Äntligen går vi mot ljusare tider, Covidrestriktionerna har lyfts och dagarna blir längre. Januari gav en tuff start på året när Omikron svepte s...

SHALAN STÄNGD den 18-23/1 -22

| Isabella Nitschke
VIKTIGT MEDDELANDE! På grund av de för närvarande mycket höga infektionstalen och den snabba spridningen av Covid-19 i Malmö har vi beslutat att...

NYHETSBREV JANUARI 2022

| Isabella Nitschke
Vi önskar alla våra deltagare ett gott nytt år och god fortsättning. Vi hoppas att ni haft fina helgdagar oavsett om ni firar jul/nyår eller inte...

UPPDATERING återinförda Covid-restriktioner

| Isabella Nitschke
VIKTIG INFORMATION gällande Covid-19 restriktioner i shalan. Från och med den 23/12 och 12/1 gäller återinförda Covid-restriktioner i samhället vi...

NYHETSBREV JUL & NYÅR 2021

| Isabella Nitschke
Höstterminen börjar lida mot sitt slut och vi på Ashtanga Yoga Malmö vill passa på att tacka för ytterligare ett år där ert deltagande och engage...

ÖPPETTIDER JUL & NYÅRSHELGERNA samt smygtitt på VÅRSCHEMAT

| Isabella Nitschke
Under jul och nyårshelgerna (24/12-5/1) har vi särskilda öppettider. Läs nedan för detaljerad information. Vårens schema startar den 6/1-22. Du hit...

Tillfälliga schema-ändringar nov/dec 2021

| Isabella Nitschke
Höstschemat gäller fram till den 23/12 och därefter har vi stängt 24-26/12. Vi avslutar vår online undervisning från och med den 4/11 och enbart de...

NYHETSBREV nov/dec 2021

| Isabella Nitschke
Äntligen har vi återgått till ett liv utan restriktioner och vi kan se fram emot att få träffas oftare igen både på och utanför yogamattan. Några...

Tillfälliga schema-ändringar sept/oct 2021

| Isabella Nitschke
Höstens schema gäller från den 1 september och fram till jul. Under terminen kan det dock förekomma tillfälliga ändringar vad gäller vikarie, klass...

NYHETSBREV AUGUSTI/HÖST 2021

| Isabella Nitschke
Hoppas att ni haft en härlig sommar och kunnat njuta av det (fram till nu...) fina vädret samt ladda batterierna. De något lättade covid-restrikt...

Smygtitt på höstens schema 2021

| Isabella Nitschke
Höstens schema drar igång den 1:e september men du kan redan nu ta en titt på alla klass och kurstider. Lagom till terminsstart kommer översiktssch...

RIBBAN YOGAFESTIVAL 28-29 augusti 2021

| Isabella Nitschke
Helgen den 28-29 augusti deltar Ashtanga Yoga Malmö i det årliga evenemanget Ribban Yogafestival vid T-bryggan på Ribersborgsstranden i Malmö. Vid ...

LÄTTADE COVID-RESTRIKTIONER från den 15/7-2021

| Isabella Nitschke
Från och med torsdagen den 15 juli får vi äntligen vara fler i shalan igen. Folkhälsomyndigheten lyfter då regeln om en person per 10m2 och vi måst...

NYHETSBREV SOMMAR 2021

| Isabella Nitschke
Kära yogavänner, Goda nyheter – vi kommer ha öppet hela sommaren för er som hemestrar i stan, i sommarstugan eller är på besök i de södra delarna ...

SOMMARSCHEMA & tillfälliga ändringar jun/jul/aug

| Isabella Nitschke
Under sommarmånaderna juni, juli,augusti råder ett särskilt sommarschema (se nedan). Morgonklasserna fortsätter som vanligt hela sommaren (med unda...

NYHETSBREV APRIL/MAJ 2021

| Isabella Nitschke
Det var ett tag sedan vi skickade ut något nyhetsbrev. Vi har alltjämt öppet yogashalan, men de skärpta Corona-restriktionerna som infördes den 10/...

VIKTIG UPPDATERING! NYA REGLER I SHALAN FRÅN 10 JANUARI 2021

| Isabella Nitschke
Kära yogavänner, Den nya tillfälliga ”pandemilagen” som regeringen antog idag den 8 januari sätter begränsningar på max antal personer som tillåts...

NYHETSBREV JUL & NYÅR 2020/21

| Isabella Nitschke
Kära yogavänner, 2020  visade sig tyvärr inte från sin bästa sida och gav oss mest tuffa tider med många utmaningar. För att upprätthålla någon fo...

TRÄNA MED OSS PÅ DISTANS – online medlemskap

| Isabella Nitschke
Till följd av rådande Covid19 restriktioner fortsätter vi med undervisning både i shalan och online så länge det behövs. Alla klasser – Mysore och ...

UPPDATERAT: COVID-19 RIKTLINJER vid yogaskolan

| Isabella Nitschke
Kära yogis, Er hälsa och säkerhet är av yttersta vikt för oss. För att stoppa/begränsa spridningen av Covid-19 och annan säsongsinfluensa följer v...