Schema

Vårterminens schema startar den 8 januari 2024 och fortsätter fram till juli månad. Scrolla ned för att se en översikt och detaljer om tillfälliga schemaändringar längst ned på sidan.

Shalan öppnar 15 min före klass och du har tillgång till lokalerna då. Alla klasser är drop-in utom grundkurser och workshops som kräver föranmälan (detaljerad information om kommande kurser hittar du här). Sista drop-in är 60 min före klassens slut.  Alla ombeds starta avslutande positioner senast med 20 minuter kvar på lektionen för att vara klara och ombytta när undervisningstiden är slut.

På vardagar kan du som redan har klipp/månadskort komma/stanna för self-practice (oassisterad egenträning) efter mysoreklassen ifall du tex försovit dig eller jobbat sent kvällen innan. Nybörjare rekommenderas alltid ha gått grundkurs innan de deltar på mysoreklass eller self-practice. För en detaljerad beskrivning av våra klasser se sidan för klassbeskrivningar.

En söndag varje månad ersätts mysoren med guidad klass av första serien i Ashtanga yoga. Klassen lämpar sig för alla nivåer utom helt nybörjare men alla ombeds komma i tid (inget insläpp efter påbörjad klass). Efter klassen samlas vi till tea&talk om ett yogarelaterat ämne. Du hittar alla datum för guidad klass i översiktsschemat.

Det krävs portkod för att komma in i byggnaden, kontakta oss därför per email innan du kommer första gången (senast 24h före ditt besök). Vår adress och karta till studion i Malmö hittar du under Kontakt. För allas trevnad vänligen läs igenom och respektera shalans riktlinjer när du kommer och tränar.

Se tillfälliga schemaändringar nedanför schemat...

Tillfälliga schemaändringar

FEBRUARI

FREDAG 9 FEBRUARI vikarierar Helena på morgonmysore 06-08:45. Ingen self-practice denna dag. 

SÖNDAG 18 FEBRUARI har vi guidad klass av första serien kl 9. Efter klassen möts vi till tea&talk där vi fikar och diskuterar ett yogarelaterat ämne.

SÖNDAG 25 FEBRUARI vikarierar Isabella på morgonmysore 08.45-11

MARS

FREDAG 1 MARS vikarierar Helena på morgonmysore 06-08:45. Ingen self-practice denna dag.

FREDAG 15 MARS vikarierar Helena på morgonmysore 06-08:45. Ingen self-practice denna dag.

SÖNDAG 17 MARS har vi guidad klass av första serien kl 9. Efter klassen möts vi till tea&talk där vi fikar och diskuterar ett yogarelaterat ämne.

MÅNDAG 25 MARS vikarierar Helena på morgonmysore 06-08:45. Ingen self-practice denna dag.

FREDAG 29 MARS (långfredag) & SÖNDAG 31 MARS (påskdagen) äger morgonmysore rum 08:45-11.

APRIL

MÅNDAG 1 APRIL (annandag påsk) äger morgonmysore rum 08:45-11.

MÅNDAG 8 APRIL vikarierar Helena på morgonmysore 06-08:45. Ingen self-practice denna dag.

SÖNDAG 21 APRIL har vi guidad klass av första serien kl 9. Efter klassen möts vi till grötfrukost med Helena.

ONSDAG 24 APRIL vikarierar Helena på morgonmysore 06-08:45. Ingen self-practice denna dag.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson