Om Ashtanga Yoga Malmö

Ashtanga Yoga Malmö är en yogaskola grundad av Isabella Nitschke år 2013 då hon återvände till Sverige efter att ha levt och arbetat många år utomlands med internationella relationer samt inom yoga och hälsobranschen. Sedan starten 2013 har vi samarbetat med Medborgarskolan och bedrivit vår verksamhet i deras lokaler. Skolan gick först under namnet Ashtanga Yoga Malmö/Lund eftersom vi hade undervisning i två studios i respektive stad. I samband med flytt till en ny yogastudio vid Värnhemstorget i början av 2018 valde vi att koncentrera undervisningen till en plats. Undervisningen i Lund upphörde och skolan bytte namn till Ashtanga Yoga Malmö.

Alla oavsett bakgrund och erfarenhet är välkomna att yoga hos oss – nybörjare liksom avancerade yogautövare. Vår övertygelse är att yoga ska vara tillgängligt för alla och vi försöker anpassa alla övningar till individens behov. Vi strävar efter att erbjuda alla våra elever ett tryggt utrymme att utvecklas genom sitt yogautövande på ett fysiskt liksom mentalt plan. Vi önskar inspirera alla våra deltagare attatt hitta sin egen väg genom att uppmuntra nyfikenhet, självägande och glädje på yogamattan såväl som utanför den. Läs gärna mer om oss på denna hemsida, för mer information om vår undervisning klicka här.

Ashtanga Yoga Malmö erbjuder daglig yoga undervisning där klasserna främst utgörs av sk Mysore-style klasser samt särskilda grundkurser. Vi arbetar med ashtangayogasekvenserna som ett ramverk men strävar efter att vara lyhörda för deltagarens individuella behov och personliga situation. Vi hjälper varje utövare att hitta varianter och anpassningar som passar den specifika individen. Du kan läsa mer om Ashtangayoga här.

Ashtanga Yoga Malmö tror på flexibilitet i sinnet och följer ett icke-dogmatiskt förhållningssätt. Vi anser att yoga är (ett) verktyg som kan bidra till att förbättra din vardag, såväl som din relation till dig själv och andra.

Största delen av vår undervisning leds av Isabella Nitschke (auktoriserad Ashtanga Yogalärare) och/eller någon av våra erfarna assisterande lärare. Isabella har många års erfarenhet av yogaundervisning samt eget yogautövande och hon har tillstånd av Sharath Jois att lära ut Ashtangayogans första och andra serie. Läs mer om vårt lärarteam här.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan du kommer första gången eller hör av dig om du har frågor.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini