Skip to main content

Omdömen

Isabella är en lärare som jag känner att jag verkligen kan lita på och lita på. Förutom hennes stora praktiska och teoretiska kunskaper, tycker jag att hon är mycket observant, ärlig och rak. Hon inspirerar verkligen oss deltagare. Isabella har inte bara gett mig en djupare förståelse för Ashtanga yoga och olika asanas; hon har också hjälpt mig möta livet med mer tålamod och mindre oro.

 Charlotte, Malmö

Yogan gör mig varm, mjuk, flexibel och stark både i kropp och sinne. Med Isabella som lärare upplever jag ashtangayogan som mycket njutbar och aldrig enformig. Isabella har ett stort personligt engagemang för varje enskild elevs utveckling. Hon är en mycket kompetent lärare och coach med förmåga att hela tiden ge nya utmaningar utan att pusha för hårt eller tumma på säkerheten. Jag har stort förtroende för Isabella och känner mig mycket tacksam över att ha henne som lärare.

Sofia WF, Lund

Ashtanga Yoga Malmö med Isabella som lärare får mina varmaste rekommendationer. Shalan är vacker och välkomnande och på plats upplever jag en härlig kombination av ro och dynamik. Jag känner stort förtroende för Isabellas kunskaper som hon delar med sig av på ett rakt och ärligt sätt. Informationen på såväl hemsida som i nyhetsbrev och på sociala medier är alltid tydlig och ändringar informeras med god framförhållning.

Cissie, Hässleholm

Hade jag haft turen att träffa Isabella tidigare i min ”Ashtanga-karriär” kunde jag möjligen ha undvikit några fallgropar och efterföljande skador. Till skillnad från vissa av de Mysore-stilmetoder som jag har deltagit i och som ibland kännetecknat ett transportband, lämnar Isabellas lektioner alltid utrymme för varje utövare. Hon är mycket uppmärksam och kan se den enskilde elevens behov. Kort sagt är hon en av de bästa och mest uppmärksamma lärarna jag har träffat under mina femton år av Ashtanga-träning.

Olof, Lund

Isabella öppnade mina ögon för nya nivåer i mitt yogautövande. Hon förstår att eleverna har olika behov och hon erbjuder stöd och hjälp på ett mycket professionellt sätt. Hon har god kunskap om anatomi och yogafilosofi. Jag är tacksam för att ha träffat henne och ha möjlighet att ha haft henne som lärare. Jag känner att jag har vunnit både fysiskt och andligt genom att praktisera med henne.

 Anna, Malmö

För ett par år sedan började jag utöva yoga på egen hand med hjälp av en bok och dess DVD med vetskapen om att jag så småningom skulle behöva vägledning av en erfaren instruktör. Några veckor senare hittade Isabella, som inte tvekade att emot en 72-årig neofyt! Sedan dess har jag konsulterat henne flera gånger och är alltid lika imponerad av hennes kunnande och uppmärksamhet. Hon tar sig alltid tid att noggrant förklara och anpassa asanas till min förmåga. På så sätt fortsätter hon att inspirera och uppmuntra mig att fördjupa min yogapraktik.

 Yvonne, Lund

Jag upptäckte Asthanga yoga när jag gick en nybörjarkurs med Isabella. Även om det inte var inte kärlek vid första ögonkastet var det något som fick mig att återvända gång på gång. Ganska snart upptäckte jag också att livet blev bättre på alla sätt när jag praktiserade regelbundet. Isabella är en fantastisk lärare som har förmågan att balansera ödmjukhet och disciplin i en perfekt blandning. Jag vet idag att Ashtangayogan alltid kommer vara en del av mitt liv. Den gör mig både stark och flexibel inför livets alla utmaningar.

Caroline, Helsingborg

Jag började yoga hos Ashtanga Yoga Malmö i slutet på januari 2020 när jag flyttade till Malmö från Stockholm. Jag har tidigare yogat med andra ashtangalärare och tycker att Isabella lär ut på ett väldigt genuint sätt. Hon har ett stort kunskapsförråd både i det anatomiska och i den filosofiska delen av yogan. Jag praktiserar med Isabella dagligen när jag är i Malmö. Jag kan varmt rekommendera yogan med Isabella på Ashtanga Yoga Malmö.

Sofia S, Malmö 

Det var uppenbart för mig när jag deltog i Isabellas klass att jag hade snubblat på en mycket skicklig yogalärare. Jag har inte tidigare haft nöjet att bli undervisad av en så erfaren och professionell lärare. Jag har aldrig utvecklats och uppskattat yogan så mycket som nu; inte heller har jag lärt mig så mycket om yoga på så kort tid.

 Alison, London