NYHETSBREV nov/dec 2021

| Isabella Nitschke

Äntligen har vi återgått till ett liv utan restriktioner och vi kan se fram emot att få träffas oftare igen både på och utanför yogamattan. Några kvarvarande begränsningar till trots så startade höstterminen väldigt positivt med lyckad gästworkshop av Tim Feldmann i augusti, yogafestival på Ribban, fullbokade grundkurser och nu senast ett helgretreat vid Snapparps gård på Österlen. Missade ni några av våra tidigare evenemang så oroa er inte - mer gott kommer under senhöst och vinter. Fortsätt läsa nedan om de workshops och sociala evenemang vi har planerat för er framöver.

HÖSTENS SCHEMA (här) gäller fram till den 23/12. Vi avslutar dock vår online undervisning från och med den 4/11 och enbart den månatliga filosofikursen kommer fortsätta online. Mellan jul och nyår samt första veckan i januari kommer vi ha anpassade öppettider (mer info närmare i tid). I mellandagarna får vi dessutom besök av Matt Ryan från Manchester som håller en 4-dagars gästworkshop.

MELLANDAGSYOGA med MATT RYAN 27-30/12 .
Vi är mycket glada att välkomna Matt Ryan från Manchester till vår shala för att ta del av hans långa erfarenhet inom Ashtanga yoga och Zen meditation. Matts gästworkshop innefattar både morgon mysoreklasser, Zen meditation före lunch samt kvällsworkshops med särskilt tema. Missa inte chansen att få lära av en både rolig, jordnära och mycket kompetent lärare som Matt i de fyra dagar han gästar Malmö. Workshopen ges på engelska - läs mer genom att följa länken.

FLER EVENEMANG i nov/dec:

EXTRA GRUNDKURS (5-veckors intensiv) startar måndagen den 8/11. Deltagarna får som vanligt komma till en mysoreklass per vecka utöver kurstillfället. Tipsa gärna alla nyfikna om denna kurs så vi får fler som kan ta del av yogans alla fördelar. Klicka på länken för mer info och anmälan.

YIN YOGA & MEDITATIONs kurs med Miho fortsätter/börjar på nytt tisdagen den 9/11. Observera att klassen/kursen ges enbart på svenska. Existerande medlemmar kan använda sina medlems/klippkort för att gå kursen men förhandsregistrering via Medborgarskolan krävs för alla (görs här).

FRIDAY FUN återkommer den 12/11 med temat bakåtböjningar. Där får du chans att under mer lekfulla former fördjupa dina kunskaper om hur kroppen fungerar och hur man utövar bakåtböjningar på ett säkert och hållbart sätt. Isabella undervisar på ett utmanande men kul sätt som passar alla nivåer av yogautövare utom helt nybörjare. Klicka här för mer info.

JULFEST/BRUNCH får vi äntligen arrangera igen nu när restriktionerna för sociala sammankomster är borta! Söndagen den 5/12 efter guidad klass av första serien bjuder vi in till vår årliga julbrunch (i form av knytkalas). Alla våra deltagare med familj och vänner är välkomna. Om man inte kan komma till klassen är man såklart välkommen att delta enbart på festen. Tag med ett vegetariskt/veganskt bidrag till buffén. Anmäl er gärna i förväg (läs mer i evenemanget)

108 SOLHÄLSNINGAR till förmån för organisationen V-Care i Mysore, Indien. Fredagen den 10/12 håller vi traditionsenligt denna klass i givandets tecken. Vi gör 108 solhälsningar och samlar in pengar till V-Care som arbetar för barns rättigheter i de mest utsatta grupperna i utkanten av det indiska samhället. Klassen är donationsbaserad, dvs du ger ett bidrag kontant eller via swish 123 576 46 91 . Bidrag är också välkomna även om man inte deltar i klassen. Mer info och anmälan här.

Det var allt för nu. Nästa nyhetsbrev skickas ut i mitten av december med info om jul/nyårschema samt en försmak av vad vi planerar till våren. Håll dig gärna uppdaterad under tiden genom att följa oss på sociala medier (länkar nedan). Är du inte medlem av vår slutna Facebook grupp rekommenderar vi dig att ansöka till den för att få tillgång till dagliga uppdateringar.

Hjärtligt välkomna in i värmen på Värnhem. Vi ses på yogamattan
Isabella & crew

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini