Grundkurs i Ashtanga yoga nivå 1 (intensivkurs 5ggr)

Grundkurs
img-8644-2
Datum: måndag, den 8 november 2021 17:15 - 18:45

Plats: Ashtanga Yoga Malmö

Kursen ger dig en introduktion till Ashtanga yogans grunder och riktar sig både till dig som aldrig provat yoga tidigare men även till den som utövat andra typer av yoga men vill lära sig Ashtanga ordentligt från start.

Kursen är en intensivkurs som löper över 5 tillfällen med start måndag 8 november 2021 kl 17.15. Kursledare är Isabella Nitschke, auktoriserad Ashtanga yogalärare nivå1+2 av Sharath Jois, Mysore, Indien.

Alla deltagare rekommenderas också att komma till Mysore-klasserna parallellt med kursen. OBS! Ett gratis Mysore-tillfälle per vecka ingår i kurspriset. Läs mer om Mysoreklasserna under klassbeskrivning

Vi börjar med en kort introduktion till yogans filosofi följt av en gradvis inlärning av Solhälsningar samt stående asanas (positioner) från Ashtanga yogans första serie. Fokus ligger framför allt på att lära sig att synkronisera andning och rörelse (så kallad vinyasa krama), få kunskap om Bandhas (energilås i kroppen) och Drishti (fokus för ögonen). Du lär dig också hur du tränar och rör dig på ett säkert sätt för att undvika skador och istället bygga upp kroppen att bli både stark och smidig på sikt.

Dag och tid: Måndagar kl 17:15-18:45, 5 veckor med start 8/11

Pris: 775kr (student och seniorrabatt erhålles)

Lärare: Isabella Nitschke

Anmälan: Kursen ges i samarbete med Medborgarskolan. Anmälan och betalning görs via Medborgarskolan (klicka på länken). Vi har en åldersgräns på 16 år och deltagare under 18 år behöver målsmans godkännande.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss per email

 

 

 

Alla datum


  • måndag, den 8 november 2021 17:15 - 18:45

Powered by iCagenda

Denna sida uppdateras kontinuerligt med nya kurser.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini