NYHETSBREV SOMMAR 2021

| Isabella Nitschke

Kära yogavänner,

Goda nyheter – vi kommer ha öppet hela sommaren för er som hemestrar i stan, i sommarstugan eller är på besök i de södra delarna av landet. Under juni, juli,augusti råder ett särskilt schema (klicka här). Morgonklasserna fortsätter som vanligt så att ni hinner med er practice innan ni går ut och njuter av solen (med undantag för särskilda tillfälliga schemaändringar som finns listade under sommarschemat). Mysoreklassen på söndagar kortas dock ned till 9-11.00. Vi vill också påminna om att portkoden ändrades nyligen och om det är ett tag sedan du besökte oss ber vi dig maila för att få den nya koden.

I sommar erbjuder vi följande (alla kurser, workshops, retreats och andra evenemang finns på sidan för Kurser:

SOMMARKORT: träna 30 dagar för 875kr (gäller mellan 1/6-31/8, kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller ej längre än 31/8). Läs mer om alla våra priser här och kontakta oss för köp av kort.

SOMMARSPECIAL FÖR NYBÖRJARE: den 14/6 och 16/8 håller vi en särskild introduktionsklass till Ashtanga för nyfikna. Deltagarna får sedan chans att i direkt anslutning till introduktionen fortsätta träna 2 veckor på våra Mysoreklasser utan extra kostnad. Läs mer under kommande kurser och rekommendera gärna till vänner och bekanta så att fler kan ta del av yogans positiva effekter.

SOMMARKURS i pranayama/andningsövningar – 6ggr på utvalda söndagar (även via Zoom) med start 6 juni. Lär dig hur andningen påverkar vårt välbefinnande och hur du med särskilda tekniker kan styra detta. Alla nivåer av yogautövare är välkomna.

GÄSTLÄRARE&WORKSHOPS: Isabella undervisar en heldag masterklasser hos Yoga by the Sea i Mölle den 3 juli (en perfekt dagsutflykt) och i augusti har vi den stora äran att välkomna Tim Feldmann till shalan. Den 20-22 augusti håller Tim en helgworkshop där vi får chans att ta del av hans långa erfarenhet av Ashtanga yoga. Tim är ursprungligen dansk men lever i Miami där han driver yogaskolan Miami Life Center tillsammans med sin fru Kino MacGregor. Läs mer och Tim och hans workshop här på sidan under kurser.

YOGA RETREAT PÅ ÖN KADERMO, FINLAND: den 1-8 augusti återvänder vi till Kadermo Conscious Living i finska skärgården utanför Hangö. Förra året var vi tvungna att ställa in pga Corona men i år kan vi äntligen resa till lugnet och naturen på Kadermo. Följ med på en veckas yoga, vegetarisk mat och bad i havet med finsk bastu efter. Bästa sättet att ladda batterierna och fördjupa sig i sin yogapraktik.

Det var allt för nu. Vi fortsätter implementera FHMs regler och föreskrifter vad gäller Covid-19 och vi ber alla som kommer till shalan att respektera dessa regler. Är du osäker vad som gäller kan du läsa det senaste här.

Nästa nyhetsbrev kommer i augusti inför höstterminen men håll er gärna uppdaterade dessförinnan genom att följa våra sidor på sociala medier (Facebook och Instagram). Flera av höstens kurser ligger dessutom redan uppe på hemsidan. Är du inte medlem av vår slutna Facebook grupp rekommenderar vi dig att ansöka till den för att få tillgång till dagliga uppdateringar.

Önskar er alla en härlig sommar! Vi ses i shalan eller online!
Isabella


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini