NYHETSBREV SOMMAR 2022

| Isabella Nitschke

Sommaren med skollov och semestrar står inför dörren och vi håller alla tummarna för sol och värme såklart. Ashtanga Yoga Malmö kommer hålla öppet nästan hela sommaren med undantag för några veckor i slutet av juli. Vi har flertalet erbjudanden och evenemang på gång under sommarmånaderna, exempelvis ett rabatterat sommarkort, särskilda introklasser i ashtanga och yin yoga, yogaresa till finska skärgården, yogafestival på Ribban i Malmö mm. Du hittar allt och lite till om du fortsätter läsa detta nyhetsbrev.

ÖPPETTIDER i SOMMAR

Vårt reguljära schema fortsätter till den 15/7 men under sommaren pausar kvällsklasser/kurser allteftersom de når slutdatum. Den sista guidade Primary series för terminen med efterföljt tea&talk äger rum söndagen den 5 juni. Temat för tea&talk (då vi över en kopp te och hemlagad gröt diskuterar och filosoferar) är "Hinder vi möter på vägen i vår yogapraktik - de sk. kleshas". Kan man inte komma på guidad klass är man såklart välkommen enbart på tea&talk - det brukar vara både lärorikt och trevligt.

Vi stänger en sväng över midsommar och i juli vikarierar Miho på morgonmysore mellan den 10-15:e när Isabella håller retreat vid Kadermo Conscious Living (se nedan). Därefter har vi semesterstängt från 17-31 juli. Sommarschemat samt alla temporära ändringar fram till den 31/7 finns under översiktsschemat - här.

Undervisningen återupptas med morgonklasser 1/8 och höstens alla kurser/kvällsklasser drar igång i och med september. Du kan också redan nu se en överblick av höstens schema här samt läsa om och anmäla dig till höstens alla planerade kurser och evenemang här

SOMMARERBJUDANDEN

- INTRODUKTIONSKLASS I ASHTANGA för nybörjare den 13/6 och 15/8 kl 17:15 med Isabella. Deltagarna ges en kort inblick i Ashtangans grunder och två veckors gratis prova-på träning i anslutning till klassen. Mer info här (första tillfället)

-  INTRODUKTIONSKLASS I YIN YOGA & meditation med Miho den 30/8 kl 17:30. Prova på yin yogans lugnande effekter - nya deltagare får också rabatt på höstens kurs. Mer info här

- SOMMARKORT - träna obegränsat i 1-månad för 950kr. Kort kan köpas mellan 1/6-1/8 (sista giltighetsdatum 31/8). Mer info om alla våra kort och priser härYOGARESA till finska skärgården

Den 10-15 juli går sommarens yogaresa till ön Kadermo i finska skärgården. Isabella undervisar en veckas retreat på Kadermo Conscious Living med yogaklasser morgon och kväll, vegetarisk mat lagad av Anu Ganesh som rest till Finland från Mysore, finskt bastubad mm - allt i ekologisk tappning. På Kadermo får du möjlighet till paus från vardagens stress och kan återhämta dig i en lugn och vacker skärgårdsidyll samt möjligheten att fördjupa dig i din yogapraktik. Resan är öppen för alla nivåer av yogautövare - även nybörjare. Läs mer om yogaveckan här.

RIBBAN YOGAFESTIVAL

Helgen den 27-28 augusti deltar Ashtanga Yoga Malmö åter vid Ribban Yogafestival på stranden i Malmö. Detta året har vi också glädjen att hålla mer än en klass! Festivalen arrangeras av flera av Malmös yogastudios och erbjuder klasser från olika yogastilar till yogautövare på alla nivåer. Det brukar vara ett trevligt och inspirerande event där man kan både yoga, äta gott och lära känna likasinnade från Malmös yogacommunity. Läs mer om eventet här.

SHARING IS CARING

Det var allt för nu. Vi blir glada om du delar information och rekommenderar våra grundkurser, workshops och retreats med familj och vänner. Eller kanske din arbetsgivare/ arbetsplats önskar yoga på plats - då kommer vi gärna och undervisar. Ju fler vi är som yogar ju roligare (och varmare i shalan!) och desto mer kan vi lära oss av varandra.

Håll dig gärna uppdaterad mellan nyhetsbreven genom att följa oss på sociala medier (länkar i menyn ovan). Är du inte medlem av vår slutna Facebook grupp rekommenderar vi dig att ansöka till den för att få tillgång till senaste nytt och uppdateringar med kort varsel. Tänk på att om du inte besökt shalan på ett tag så kan vi ha bytt portkod. Hör i så fall av dig i god tid innan ditt planerade besök för att få den nya koden. Kom också ihåg att det går att använda sitt friskvårdsbidrag hos oss. Maila oss gärna för mer info eller förfrågningar.

Vi önskar alla en härlig sommar! Vi ses på yogamattan!
Isabella & crew

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini