LÄTTADE COVID-RESTRIKTIONER från den 15/7-2021

| Isabella Nitschke

Från och med torsdagen den 15 juli får vi äntligen vara fler i shalan igen. Folkhälsomyndigheten lyfter då regeln om en person per 10m2 och vi måste inte längre begränsa antalet deltagare så mycket. Däremot gäller fortfarande att hålla minst en armlängds avstånd till andra i rummet och att följa våra hygienrutiner (saucha = renlighet). Vi ber dig också fortsatt att inte komma till shalan om du är sjuk eller om du har symptom på förkylning. Vi förlänger även vår online undervisning via Zoom ytterligare en tid för den som inte känner sig redo att komma till shalan.  

Alla deltagare ombeds att fortsatt:

- Duscha/tvätta sig alltid innan klass

- Tvätta händerna ofta och noga. Använd tvål och handsprit (handsprit tillhandahålls i lokalen)

- Ta med en svetthandduk

- Rengöra sin matta extra noga efter varje klass. Lånemattor och block ska också torkas av efter användning. De som förvarar sin matta i shalan ombeds ta hem och göra rent den ordentligt med jämna mellanrum.

- Ta hem och tvätta bomullsmattor eller matthanddukar – lämna dem inte i shalan.

- Tvätta sina träningskläder efter varje träningstillfälle

- Ta ett ”samtyckeskort” innan du börjar din praktik. GRÖNT=ja tack till alla justeringar, GULT=enbart muntliga justeringar, RÖTT=lämna mig ifred idagUtöver dessa särskilda hygienrutiner har vi generella trivselregler i shalan för allas välmående. Dessa gäller oavsett pandemi eller ej. Du hittar dem här (klicka på länken och läs).

 

Tack för ert samarbete. Ert välmående är av största betydelse för oss. Har du frågor eller saknar något ovan är du välkommen att maila oss.


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini