NYHETSBREV JUL & NYÅR 2021

| Isabella Nitschke

Höstterminen börjar lida mot sitt slut och vi på Ashtanga Yoga Malmö vill passa på att tacka för ytterligare ett år där ert deltagande och engagemang gjort det möjligt för oss att hålla shalan öppen. Utan deltagare blir det nämligen ingen undervisning. Vi vill gärna fira detta med er genom att bjuda in till vår årliga JULFEST/BRUNCH söndagen den 5/12 efter guidad klass av första serien. Alla (med familj och vänner) är då välkomna på veg. knytkalas. Kan man inte komma till klassen är man såklart välkommen att delta enbart på festen. Tag med ett vegetariskt/veganskt bidrag till buffén. Anmäl er gärna i förväg så vi vet hur många som kommer (läs mer i eventet)

Veckorna före jul och nyår är alltid lite speciella och högtidliga med alla ljus som lyser i mörkret. Det ger chans eftertänksamhet, möjlighet att visa uppskattning och "ge tillbaka" av det man själv fått till de som har haft mindre tur. Ashtanga Yoga Malmö fortsätter därför traditionen att göra 108 SOLHÄLSNINGAR till förmån för organisationen V-Care i Mysore, Indien. Fredagen den 10/12 anordnar vi denna klass i givandets tecken och samlar in pengar till V-Care som arbetar för barns rättigheter i de mest utsatta grupperna i utkanten av det indiska samhället. Klassen är donationsbaserad, dvs du ger ett bidrag kontant eller via swish 123 576 46 91 . Bidrag är också välkomna även om man inte deltar i klassen. Mer info och anmälan via denna länk.

Under JUL & NYÅRSHELGERNA kommer vi ha särskilda öppettider. Höstschemat löper fram till den 23/12 och därefter har vi anpassat klasstiderna efter helgdagarna. Årets sista klass är en guidad klass av första serien den 31/12 kl. 09. Därefter håller vi stängt 1-5 januari. Detaljerad information om schemat mellan 24/12-5/1 återfinns på här. Där kan man också se vårens schema som startar den 6/1-22.

I MELLANDAGARNA 27-30/12 är vi extra glada att få fint besök av MATT RYAN från Manchester. Under fyra dagar får vi ta del av hans långa erfarenhet inom Ashtanga yoga och Zen meditation. Matts gästworkshop innefattar morgon mysoreklasser, Zen meditation före lunch samt kvällsworkshops med särskilt tema. Mysoreklasserna är öppna/dropin som vanligt medan workshoparna kräver föranmälan. Alla nivåer av yogautövare är välkomna, inklusive nybörjare. Missa inte chansen att få lära av en så rolig, jordnära och kompetent lärare som Matt. Undervisningen sker på engelska - läs mer här.

Då vi stänger några dagar efter nyår passar vi på att göra en NYÅRSSTÄDNING. Vi ber därför alla som förvarar sin matta i shalan att ta hem den senast den 31/12 för att tvaga den ordentligt inför vårterminen. Överblivna mattor som ingen hämtat ges till second hand. Tack för ert samarbete.

Det var allt för nu. Men innan vi avslutar vill vi puffa lite extra för en ny klass på schemat som startar redan i december. På torsdagar kl17.15 med start den 2/12 leder Helena en FORTSÄTTNINGSKLASS/KURS upp till (max) halva första serien. En perfekt klass för den som vill ha mer guidad vägledning i långsammare tempo efter avslutad grundkurs eller uppehåll i träningen. Öppen för alla som kurs eller drop-in med klipp/månadskort. Läs mer och anmäl dig här

Nästa nyhetsbrev skickas ut i början av januari med nyheter inför våren. Man kan dock redan nu se alla kommande kurser samt särskilda workshops om man besöker vår evenemangssida. Håll er gärna uppdaterade regelbundet genom att följa oss på sociala medier. Är du inte medlem av vår slutna Facebook grupp rekommenderar vi dig att ansöka till den för att få tillgång till dagliga uppdateringar.

Vi önskar er alla en fin vintertid och en smidig "jump through" till 2022.
Isabella & crew
 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini