NYHETSBREV AUGUSTI (sensommar) 2022

| Isabella Nitschke

Kära yogavänner,

Välkomna tillbaka efter semestrar och skollov. Hoppas att ni haft och fortsatt har en fin sommar. Shalan är öppen igen efter ett kort uppehåll i slutet av juli och vi har smygstartat höstens schema. Isabella är tillbaka efter att ha undervisat ett underbart yogaretreat på ön Kadermo i Finland i juli. Det gav mycket inspiration, energi och en chans till nystart för många av deltagarna. Glimtar från retreatet finns på vårt Instagramkonto och framöver kommer vi dela fler fina bilder från veckan tagna av vår egen fotograf Werner Nystrand. Kunde du inte följa med i år har du chansen att uppleva Kadermos magiska miljö nästa sommar 2023 istället.

Höstens schema har alltså dragit igång så smått med morgonmysore, men vi uppnår först full fart i september när även kvällsklasser och kurser startar. Du kan se schemat och eventuella temporära schemaändringar här. Säsongens första guidade klass av primary series äger rum söndagen den 14/8 följt av tea&talk där vi fikar och diskuterar ett yogarelaterat ämne. Har du önskemål om samtalstema så maila oss.

SENSOMMARERBJUDANDEN
Under de veckor som är kvar på sommaren har vi några särskilda erbjudanden:

INTRODUKTIONSKLASS I ASHTANGA för nybörjare den 15/8 kl 17:15 med Isabella. Deltagarna ges en kort inblick i ashtangans grunder och får två veckors gratis prova-på träning i anslutning till klassen. En unik chans att lära sig ashtanga yoga på traditionellt vis. Mer info här.

YOGAFESTIVAL helgen den 27-28/8. Ashtanga Yoga Malmö deltar vid Ribban Yogafestival på stranden intill T-bryggan i Malmö. Festivalen som arrangeras av flera av Malmös yogastudios erbjuder klasser från olika yogastilar till yogautövare på alla nivåer. Biljetter köpes i förväg. Du får rabatt med koden AYM100. Läs mer här.

INTRODUKTIONSKLASS I YIN YOGA & meditation med Miho den 30/8 kl 17:30. Prova på yin yogans lugnande effekter - nya deltagare får också rabatt på höstens kurs. Mer info här

KURSSTARTER I SEPTEMBER
I september startar sedvanligt både grund och fortsättningskurser i ashtangayoga. Vi utökar också vårt utbud i höst med fler kurser och fler öppettider.
 
GRUNDKURS 8-veckor med Isabella går på måndagskvällar med start 5/9 (mer info och anmälan här).

FORTSÄTTNINGSKLASS/KURS med Helena på torsdagskvällar startar den 1/9 (mer info och anmälan här). I oktober lanserar vi också grund och fortsättningskurs med Helena på lördagar. Man kan redan se och anmäla sig till oktoberkurserna här.

YOGA FÖR STRESSREDUCERING (ny kurs) startar på tisdagsförmiddagar från den 20/9 kl 11-12. Kursen passar den som behöver återta balansen i livet, har varit sjukskriven eller bara behöver en paus. Ta en tidig lunchtimme och få en lugn stund mitt på dagen. Läs mer och anmäl dig här

YIN YOGA & MEDITATION med Miho återkommer på tisdagskvällar från och med den 6/9 kl.17:30 (se här).

FRIDAY-FUN - vår månatliga alternativa after-work klass äger som vanligt rum en fredag i månaden. Då får man chans att förkovra sig i ett särskilt tema och leka lite på yogamattan. Datum för hösten är 16/9, 21/10, 18/11 och 9/12 samtliga kl.17. Alla tillfällen finns under rubriken kurser på hemsidan.

GÄSTLÄRARE MÅNS BROO 
Helgen den 24-25/9 är vi glada att åter få besök av Måns Bro, FD vid Åbo akademi. Måns håller en workshop om den viktiga yogatexten Bhagavad Gita  - så vill du lära dig mer om vad yoga är utöver positioner på yogamattan är detta ett ypperligt tillfälle. Måns undervisning är både intressant och rolig samt lätt att ta till sig. Workshopen sker live i shalan men sänds också och spelas via zoom. Läs mer här (sista anmälan 5 september).

SHARING IS CARING
Vi blir glada om du delar information och rekommenderar våra kurser, workshops och events med familj, vänner och kollegor. Eller kanske din arbetsgivare/ arbetsplats önskar yoga - då kan vi komma och undervisa på plats. Kom också ihåg att det går att använda sitt friskvårdsbidrag hos oss. Maila oss gärna för mer info eller förfrågningar.

Det var allt för nu. Håll dig gärna uppdaterad mellan nyhetsbreven genom att följa oss på sociala medier (länkar i menyn ovan). Är du inte medlem av vår slutna Facebook grupp rekommenderar vi dig att ansöka till den för att få tillgång till senaste nytt och uppdateringar med kort varsel. Tänk på att om du inte besökt shalan på ett tag så kan vi ha bytt portkod. Hör i så fall av dig i god tid innan ditt planerade besök för att få den nya koden.

Välkomna tillbaka till yogamattan! Vi ser fram emot att se gamla och nya ansikten!
Isabella & crew
 

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini