TRÄNA MED OSS PÅ DISTANS – online medlemskap

| Isabella Nitschke

Till följd av rådande Covid19 restriktioner fortsätter vi med undervisning både i shalan och online så länge det behövs. Alla klasser – Mysore och guidade – äger rum i shalan och streamas SAMTIDIGT via verktyget Zoom. Detta öppnar för att även elever som bor längre bort i en annan stad och inte kan resa eller befinner sig i riskgrupp också kan delta. För att delta i undervisningen måste man ha giltigt periodkort eller vårt nya online kort som kan köpas månadsvis för 650kr (se här). De som har gamla klippkort och vill använda dem online ombeds kontakta oss.


Vid köp av onlinekortet kan du delta i alla reguljära Mysoreklasser och guidade klasser (full och halv primary series) i 30 dagar. Du köper kortet antingen online via Medborgarskolan eller kontaktar oss . OBS! Online kort kan bara användas online, månads/periodkort kan användas både i shalan och online. För att delta i våra särskilda workshops eller kurser (alla streamas inte online, kolla med läraren i förväg), behöver du anmäla dig och betala separat.

För att delta i våra reguljära klasser online måste ALLA – oavsett om ni har periodkort eller onlinekort  anmäla sig och få länk till klassen för att logga in.

Anmälan sker enligt följande:

Mysore och full primary (fre/sön) registrera er senast på lördagar inför kommande vecka (även om du inte ska delta alla dagar) – maila Isabella: info[at]ashtangayogamalmo.se

Eftersom vi använder zoom kommer vi att se er och kunna ge er personlig instruktion. Se gärna till att:

  •  aktivera både video och ljud på din dator/surfplatta/telefon

  • att du är placerad horisontellt, inte vertikalt med din matta i kameravyn. Tänk på att inte ha kameran för nära eller högt / lågt så att du inte är synlig (se bild nedan).

  • för att se shalan klicka på ”speaker view”, för att se alla som deltar, klicka på ” gallery view”.

Vi ses på yogamattan – i shalan eller online!


Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson, Alessia Campostrini