Ashtangayoga grundkurs, nivå 1 (8ggr)

Nybörjare
dsf3677
Datum: 2023-01-30 17:15 - 18:45

Plats: Ashtanga Yoga Malmö

Kursen ger dig en introduktion till Ashtanga yogans grunder och riktar sig både till dig som aldrig provat yoga tidigare men även till den som utövar andra typer av yoga men vill lära sig Ashtanga ordentligt från start.

Kursen löper över 8 tillfällen med start måndag 30/1-2023 kl 17.15. Kursledare är Isabella Nitschke, auktoriserad av Sharath Jois i Mysore, Indien.

Vi börjar med en kort introduktion till yogans filosofi följt av en gradvis inlärning av Solhälsningar, stående asanas (positioner) från Ashtanga yogans första serie. Fokus ligger framför allt på att lära sig att synkronisera andning och rörelse (så kallad vinyasa krama), få kunskap om Bandhas (energilås i kroppen) och Drishti (fokus för ögonen). Du lär dig också hur du tränar och rör dig på ett säkert sätt för att undvika skador och istället bygga upp kroppen att bli både stark och smidig på sikt.

Alla deltagare rekommenderas också att komma till Mysore-klasserna parallellt med kursen. OBS! Ett gratis Mysore-tillfälle per vecka ingår i kurspriset. Läs mer om Mysoreklasserna under klassbeskrivning

Dag och tid: Måndagar kl 17:15-18:45, 8 veckor med start 30/1-2023 (paus v 8 under sportlovet)

Pris: 1250kr (student och seniorrabatt 20% erhålles)

Lärare: Isabella Nitschke

Anmälan: Kursen ges i samarbete med Medborgarskolan. Föranmälan krävs och görs via Medborgarskolan (klicka på länken). Vi har en åldersgräns på 16 år och deltagare under 18 år behöver målsmans godkännande.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till oss per email

 

 

Alla datum


  • 2023-01-30 17:15 - 18:45

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

I samarbete med:

Tack till:
Form: Frida Nilsson (Illustraform), Caroline Löfgren   •   Webb: Mikael Björs (BiT)   •   Foto: Sophie Håkansson